Soal Bahasa Inggris Kelas 2

Posted on
Soal-Bahasa-Inggris-Kelas-2

Artikel ini membahas Soal Bahasa Inggris Kelas 2, SD/MI, PG dan Essay, semester 1/2, pada tahun 2020-2021, lengkap kunci jawaban, pelajaran Bahasa Inggris.

Bahasa Inggris ,,,Merupakan salah satu mata pelajaran yang mempelajari bahasa yang sering terdengar di dunia maya dan menggunakan bahasa asing untuk memahami bahwa ia dapat menggunakan aplikasi terjemahan. Ini juga biasa terjadi di kelas sekolah dasar 1, 2, 3 hingga 6. kehidupan sehari-hari. Hari-hari kami di Materibelajar.co.id akan memberikan contoh bahasa Inggris di kelas 1, 2 hingga 6 (sekolah dasar dan MI).

Baca Juga: Soal Bahasa Inggris Kelas 1

Contoh Soal Bahasa Inggris Kelas 2 SD/MI Semester 1 & 2 PG dan Essay

Materi-SD-19
petunjuk-awal-57

Contoh Soal Pilihan Ganda:

I. Kerjakanlah soal di bawah ini!

Baca Juga: Soal IPS Kelas 12

1. I have.

A. Eyes
b. Ear
c. hand
d. nose

Answer: d

2. “t – f – a – e – r – h” ./ The right word is.

a. Father
b. somewhat
c. Fethar
d. Thafer

Answer: a

3. c – u – l – e – n./ The right word is.

a. Uncle
b. Not included
c. Encul
d. cancel

Answer: a

4. “e-e-n-c-i” ./ The right word is.

a. Enice
b. C for one
c. Neeci
d. Niece

Answer: d

5. “r – a – n – d – gm – t – h – o – r – e” The right words are.

a. coward mother
b. grandmother
c. Grand Methor
d. Thank you very much

Answer: b

6. Alden is Cintia.

a. Sister
b. sibling
c. mother
d. father

Answer: a

7. What is Ms. Jenny.

a. He is a police officer
b. He is a student
c. He is a teacher
d. He is a doctor

Answer: d

8. How many sisters does Cintia have.

a. He has four sisters
b. He has two sisters
c. He has a sister
d. He has no sister

Answer: c

9. Is Cintia’s father a pilot.

a. Yes, right
b. No, he does not
c. That is
d. No, not him

Answer: b

10. Thirsty is thirsty, so he takes.

a. Milk
b. an Apple
c. bread
d. Mi

Answer: a

11. Jane is … so she takes fried rice.

a. Angry
b. sleepy
c. hungry
d. thirsty

Answer: c

12. Frieda felt … so she fell asleep.

a. Angry
b. sleepy
c. hungry
d. thirsty

Answer: b

13. Irfan’s bicycle is broken, so he feels.

a. Thirsty
b. hungry
c. sleepy
d. angry

Answer: d

14. Andi: Hey! Good morning./ Ita: … Andi!

a. Good afternoon
b. Good morning
c. Good night
d. Good night

Answer: c

15. Vira: How are you today.? Jay: … I caught a cold.

a. I am not feeling well
b. I am very nice
c. I am doing fine
d. I’m not bad

Answer: a

16. Fahri wants to sleep. Ms. Fahri said.

a. Good morning
b. Good night
c. Good night
d. Good night

Answer: d

17. We have breakfast in.

a. Night
b. That night
c. tomorrow
d. Good afternoon

Answer: c

18. We have lunch at.

a. Night
b. That night
c. tomorrow
d. Good afternoon

Answer: d

This text is for questions number

My name is cintia. I’m eight years old. My mother is Ny. Jenny He is a doctor. My father is Pak Leo. He is a police officer. I have a sister. She is Julia. I have a brother He is Alden. I have a happy family.

19. How old is Cintia.

a. He is seven years old
b. He is eight years old
c. He is nine years old
d. He is ten years old

Answer: b

20. I have two.

a. Nose
b. Eye
c. mouth
d. Neck

Answer: b

Baca Juga: Soal IPS Kelas 9

Contoh Soal Essay:

1. Arrange the following sentences correctly!
a. It’s my birthday today
b. This bag is -MIC. my-friend-you-who

2. Complete the words below!

3. Public places

a. SC_O_L
b. _ AR_ET

4. Mention at least 3 (three) class objects in English.

Sentences of words:

a. Red
b. big

5. Name three job titles in English!

Demikian yang kami sampaikan Soal Bahasa Indonesia Kelas 2 SD/MI,  Tahun 2020-2021 Semester 1 / 2 . Semoga artikel yang sudah kami bahas ini dapat bermanfaat, Sekian dan terima kasih.

Baca Juga: Soal IPS Kelas 1

Rate this post